Готуємося до Масляної правильно: 13 корисних начинок для млинців

06392836eecb271a49125eef61dcd3ec-2
[uptolike]



На Масляну прийнято готувати млинці і пригощати ними гостей. Очевидно, що млинці не входять в список дієтичних продуктів. Навпаки, це блюдо було задумано як поживне ласощі, яким можна побалувати себе і сім’ю напередодні Великого посту.

З часів «винаходу» млинців раціон людини змінився. Сучасні гурмани віддають перевагу ситних страв дієтичне. Тому «Оглядач» підібрав кілька варіантів для начинок млинців, які будуть не тільки смачні, але і корисні, грунтуючись на варіантах, запропонованих відомим англійським кухарем Джеймі Олівером, передають Ненудні новини.

1. Часточки апельсина з сиром і апельсиновою цедрою.

2. Шпинат, сир, цедру лимона і оливкову олію.

3. Мигдальний паста, мигдальні пластівці або подрібнений мигдаль, малина і мед.

4. Сир, нарізана зелень, копчений бекон, лимонна цедра і суміш насіння (наприклад, соняшника, льону).

5. Тахіна (кунжутна паста), йогурт без добавок, сир фета, насіння граната і свіжа кінза.

6. Томати гриль і бальзамічний оцет.

7. Копчений лосось, авокадо, зелений лук і сік лайма.

8. Грецький йогурт, чорниця, насіння маку, апельсинова цедра і свіжа м’ята.

9. Мигдальний паста і полуниця (розморозити, злити зайвий сік і трохи припустити з цукром на сковороді).

10. Банан і тертий темний шоколад.

11. Фруктовий мікс (наприклад, яблуко, апельсин і грейпфрут) і свіжа м’ята.

12. Сир з яблуками (нарізати яблука тонкими скибочками, припустити їх на сковороді до м’якості, додавши зовсім небагато води, дрібку цукру і трохи лимонного соку, а потім змішати з сиром).

13. В’ялені томати з сиром або фетою, оливковою олією, часником і свіжою зеленню (кріп для сиру і базилік для фети).


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *